Duette® gardiner

Duette® gardiner som er skræddersyet i dansk kvalitet

Duette® – Det miljørigtige gardin

Med Duette® gardiner får du en gardinløsning, der forbedrer indeklimaet i dit hjem, giver besparelser på din varmeregning og nedsætter dit CO2-forbrug. Alt sammen kombineret med et stilfuldt design, der harmonerer godt med den nordiske indretningsstil.

Stofkollektionen til vores Duette® gardin indeholder såvel klassiske farver som mere iøjnefaldende trendfarver. Samtidig er gardinet ideelt til næsten alle vinduestyper, uanset om du har særlige høje eller brede vinduer,  vinduer med spids eller andre skæve vinkler.

Duette® plissegardiner er det energirigtige valg til dine vinduer. Bestil dem direkte hos din Faber gardinforhandler.

Skræddersyet Duette® gardin 

Duette® gardiner er et gardin fuld af muligheder. Uanset dit vindues form og placering kan din forhandler hjælpe med at finde netop de gardiner, der passer perfekt til dit behov og din smag i indretning.

Træt af betjeningsnoren som hænger i vindueskarmen; så er Faber SmartCord®  løsningen, da betjeningssnorerne altid har samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned - Dette sker ved hjælp af et pumpesystem.

Generelt træt af betjeningssnore, som egentlig mere hænger i vejen; så er Faber BB24 en mulighed, da dette gardin betjenes ved et træk i grebet, som sidder på selve listen og derved køres gardinet med lethed til der, hvor behovet måtte være.

Mixet der giver karakter! Ønskes flere behov dækket ved et enkelt gardin, så har Faber også løsningen, vi tilbyder nemlig 2 gardinet i ét. Her sammensættes designs efter behov f.eks. mørklægning med transparent stof, insektnet med transparent stof, eller flotte designs med ensfarvet stof - Mulighederne er mange. 

 

Hvad er Duette® gardiner?

Vinduerne i vores hjem er den største kilde til boligens varmetab. Med Duette® gardiner kan du effektivt holde på varmen. Duette® gardiner er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Dit Duette® gardin holder varmen om vinteren og beskytter også mod træk. Tests udført af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland viser, at Duette® gardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46 procent, hvilket giver en mærkbar besparelse på din varmeregning. Om sommeren giver gardinerne mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således op til 78 procent af solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene svale og behagelige. Dermed er Duette® gardiner den ideelle kombination, når du ønsker smukke gardiner med funktionelle fordele.

Gardinet er både rart om vinteren, hvor du har lettere ved at varme rummene op, og i foråret og efteråret, hvor temperaturen kan svinge meget. Dit Duette® plissegardin er med til at sikre en jævn temperatur, hvilket er godt for indeklimaet, da radiatorerne ellers kan danne fugt, når de arbejder ujævnt. 

Læs mere herom i vores brochure her  

Bestil Duette® gardiner hos din Faber forhandler

Få hjælp fra din lokale Faber forhandler, hvor i sammen finder den optimale gardinløsning til  dine behov som passer til din stil og dine ønskede funktioner. Se vores udvalg her på siden og besøg din nærmeste Faber forhandler i dag.

Klik her, og få besøg af en forhandler

En særlig stemning!

Er du også vild med disse gardiner?
Skab din helt egen stemning med Faber Duette® gardiner! Kunsten er at finde de perfekte gardinløsning til netop dit hjem. 
- Mulighederne er mange!

Duette® fås bl.a. i følgende farver og mønstre

Vores Faber eksperter har mange års erfaring og har stor indsigt i, hvad hvert enkelt produkt kan. Derfor kan de vejlede og rådgive dig, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Se vores store udvalg hos din nærmeste forhandler.