Lamelgardiner
-stilrene linjer til vinduerne.

3 grunde til at vælge lamelgardiner

  1. Perfekt til store vinduespartier.

  2. Justér dagslyset og bevar udsyn.

  3. Fleksibelt til mange vinduesformer.

Lamelgardiner består af smalle, lodrette stofbaner som kører på en skinne i loft eller vinduesramme. Et lamelgardin kan vinkles i alle retninger for at regulere lysindfaldet og hindre indsyn udefra. Ønsker du fuldt udsyn kan lamelgardinet trækkes helt fra og parkeres i siden af vinduet hvor det fylder minimalt.

Lamelgardiner er et klassisk valg til især store vinduespartier både i private hjem, kontorer og butikslokaler. Det brede udvalg af væv i Fabers kollektioner gør, at du kan skrue op for personligheden med væv der skaber ekstra atmosfære – eller du kan vælge helt klassisk hvidt eller gråt for at få en løsning der falder næsten ubemærket ind i omgivelserne.

Dit unikke hjem fortjener en unik løsning.

Buede eller skrånende vinduer kan være en udfordring men resultatet af en skræddersyet gardinløsning kan virkelig skabe synergi og fremhæve dit hjems unikke detaljer.

Dine valg

Overvejer du lamelgardiner har du følgende ting der skal tages stilling til:

Vævets design og transparens

Når du investerer i nye gardiner er det vigtigt at overveje behovet ved det pågældende vindue. Står solen hårdt ind og generer på bestemte tider af dagen? Er der trafik omkring vinduet så de skal kunne lukke tæt når det er mørkt ude og lyst inde? Spørg din Faber forhandler til råds for at få mest muligt ud af de mange fordele der er ved lamelgardiner.

Betjening

Fabers lamelgardiner fås med kædetræk som glider ubesværet og let, og du kan vælge en metalkæde som en ekstra lækker finish. Vil du gøre det endnu komfortabelt for dig selv, er motorisede lamelgardiner en mulighed. Her kan du tidsindstille gardinerne via en app og tilpasse din dagsrytme – eller styre dem via fjernbetjening som det passer dig bedst.

Lamelbredde, skinne og bundlodder

Skræddersyede lamelgardiner giver ekstra valgmuligheder for at tilpasse designet præcis til din smag og hjemmets indretning. Du kan fx vælge forskellige bredder på lamellerne, og du kan vælge specialfarver på skinnerne så de passer perfekt til din ind i din vindues- eller vægfarve. I bunden af lamelgardinerne fås den klassiske bundkæde som du kan vælge i forskellige farver og du kan desuden vælge indsvejsede lodder som giver et endnu mere sømløst og stilrent udtryk.

Ansvarligt fremstillede gardinvæv af havplast. Mød Sea-Tex®!

Sea-Tex® stofkvaliteterne fra Faber er fremstillet af 50% genanvendt plast opsamlet ved kystområder hvorefter det sorteres, smeltes, ekstruderes og spindes til garn. Herefter væves de til stof og genvendes på smukkeste vis som et nyt Faber gardin. Se udvalget af Sea-Tex® stofkvaliteter hos din Faber® forhandler.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du se og mærke kvaliteterne og få rådgivning til den mest optimale løsning.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Hvis du er udfordret af dårlig akustik i hjemmet, kan plisségardiner også være en lyddæmpende løsning.