Markiser, forlæng din sommer.

Slap af i skyggen.

Noget af det bedste ved sommeren er at slappe af på terrassen med familie og venner. Men på sommerdage kan det hurtigt blive uudholdeligt varmt.

Med en markise kan du blive ude og nyde sommeren selv i den bagende middagssol, hvor din markise giver dig den tiltrængte skygge.

Din terrasse kan således fungere både som spisestue og loungeområde og give alle i familien den mængde sol, de ønsker.

Høj kvalitet og mange muligheder

I alt slags vind og vejr

Det danske vejr er meget omskifteligt og stiller store krav til udendørs solafskærmning. Vores markiser er modstandsdygtige både overfor vind og regn. De består af robuste stel og slidstærke duge med nanobehandling som modvirker smuds og skidt.

Dine valg

Du kan vælge mellem en række forskellige modeller og farver, så din nye markise kan indgå så diskret som muligt på din husfacade, når den ikke er i brug. Der er hele 40 forskellige væv i vores markisesortiment.

Betjening

Alle vores markiser er motoriseret og betjenes nemt enten fra vægkontakt eller fjernbetjening, så du altid kan få skygge, når behovet opstår. Flere af vores modeller fås endda med vindsensor, så markisen automatisk ruller sig ind, når vejret kræver det.

Til dig med altan.

Markiser er ikke kun en god idé til at forlænge sommeren på en terrasse.

Har du en altan, kan du få endnu mere ud af den med en markise, og skabe et uderum, du kan anvende året rundt.

Samtidigt sikrer en markise et mere svalt indeklima i din lejlighed i sommermåneder.

Mere anvendelige udearealer.

Også om aftenen kan du nyde dine udvendige kvadratmeter med en markise, som giver dig beskyttelse og hygge når duggen falder.

Vælg en af vores markiser med LED-lys under dugen eller sæt dit personlige præg på terrassen med lanterner og lyskæder for at få det perfekte uderum til hyggelige aftenstunder.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Der er mange overvejelser i forbindelse med investeringen i en markise. Hos din Faber forhandler kan du få rådgivning til den bedste markiseløsning til dig, og selvfølgelig sørger din Faber forhandler for alt opmåling og montering. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde sommeren.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Har du en stor terrasse som du ønsker at overdække mere permanent? Så overvej en af vores pergola løsninger.