Multishade
-rullegardin med ekstra finesse

3 fordele ved Multishade

  1. Forener dagslys og privatliv.
  2. Enkel justering.
  3. Simpel elegance.
Multishade gardiner fungerer på mange måder som et rullegardin men med nogle ekstra finesser og et elegant udtryk.

Et Multishade gardin kan ligesom et rullegardin rulles helt op, så udsigten kan nydes fuldt ud. Men det særlige kendetegn ved Mutishade er de to lag stof med transparente striber, som gør så gardinet kan forskydes til enten at kigge direkte igennem eller lukke af. Du får uendelige muligheder for at justere dagslys, udsyn og privatliv til lige det, der passer i øjeblikket.

Kontrollerer dagslyset på smukkeste vis.

Multishade gardiner giver med sine enkle linjer et sofistikeret og rent look mens du har masser af justeringsmuligheder at gøre godt med. Luk lyset ind når du ønsker det, og skærm af når mørket falder på.

Dine valg

Valg af væv

I Fabers kollektion findes et væld af forskellige designs til dine Multishade gardiner. Du kan vælge mellem mange lækre farvenuancer og strukturer, og selv den transparente del fås i forskellige designs, så du kan opnå præcis det udtryk du vil. Se dem alle og find din favorit hos din nærmeste Faber forhandler.

Betjening

Multishade gardiner fås med kædetræk som glider ubesværet og let, og du kan vælge en metalkæde som en ekstra lækker finish. Vil du gøre det endnu komfortabelt for dig selv, kan du endda tilføje en motor til dine Multishade gardiner. Derved kan du tidsindstille gardinerne via en app og tilpasse til din døgnrytme – eller styre dem via fjernbetjening som det passer dig bedst.

Ekstra tilvalg

Vil du skrue ekstra op for det eksklusive udtryk på dit gardin, kan du vælge en frontprofil eller kassette som skjuler gardinet når det er rullet op. Samtidigt gør det gardinet mindre modtageligt overfor støv og snavs og du opnår et roligt udtryk i vinduet.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du se og mærke kvaliteterne og få rådgivning til den mest optimale løsning.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Vælger du i stedet en persienne får du samme mulighed for at justere lysindfaldet men et andet stilmæssigt udtryk.