Persienner
– en klassiker med mange muligheder.

3 grunde til at vælge persienner

  1. Justér dagslyset og bevar udsyn

  2. Grafisk og enkel

  3. Perfekt til køkken og bad

Hvor du med mange andre typer gardiner enten har rullet for eller fra, kan du med persienner også justere lysindfaldet mens de er nede, hvilket giver dig ekstra fleksibilitet.

Du kan vinkle lamellerne og afskærme for blikke udefra, mens du stadig lukker dagslyset ind i dit hjem. Og er solen for kraftig, kan du justere vinklen til et mere behageligt lysindfald.

Klassikeren der bliver ved at forny sig.

Siden Faber lancerede de første persienne i 1950’erne, er mange nye gardinfunktioner dukket op.

Heldigvis kan persienner meget mere end man lige tror – blandt andet kan de laves til skrå vinduer, de kan laves som Stick’N’Click hvor du ikke behøver at bore og de kan fås som Up & Down og trækkes op nedefra, hvis det er det nederste af vinduet du vil dække. Du kan desuden tilføje stigebånd som kan give et ekstra element af finesse til din indretning.

Dine valg

Vælger du persienner til dit hjem har du følgende der skal tages stilling til.

Designvalg for ekstra sofistikeret udtryk

Brede persienner er blevet et populært valg og især til store vinduer tilføjer de ekstra elegance til dine rum. Fabers persienner fås i bredden 25 mm, 35 mm og 50 mm.

Du kan vælge mellem et hav af forskellige strukturer og overflader så du kan gøre dine persienner til et designelement i dit rum. Der findes overflader i mat, metallic, perforerede, strukturerede og i mange nøje udvalgte farvenuancer der passer ind i det nordiske hjem. Tilføj stigebånd enten som tone-i-tone eller en kontrastfarve hvis du vil give dine persienner ekstra fokus.

Ophæng

Har du loftvinduer eller skrånende vinduer kan vores specialfremstillede persienner tilpasses netop dine behov. Og du kan vælge at dine persienner skal sidde direkte på vinduet med en Stick’n’Click løsning som er ideel til fx terrassedøre, indadgående vinduer eller bare hvis du vil undgå at bore i dine karme.

Betjening

Du kan få persienner både med den traditionelle kombination af snor og stang eller i stedet med 2 sæt snore eller med kædetræk. Du kan vælge LiteRise® hvis du vil trække direkte i persiennes bundliste og slippe for betjeningssnore. Og endelig kan du vælge en motoriseret persienne hvor du kan programmere gardiner efter din døgnrytme og styre dem via app eller fjernbetjening.

Der er mange gode grunde til at persiennen er blevet en moderne klassiker.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du se og mærke kvaliteterne og få rådgivning til den mest optimale løsning.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Vil du hellere afskærme dit vindue fra siden i stedet for fra top eller bund?
Så overvej lamelgardiner der parkeres i venstre eller højre side af dit vinduesparti.