Plisségardiner
- funktionelt og dekorativt.

3 gode grunde til at vælge plisségardiner.

  1. Til alle vinduesformer og -typer
  2. Klassisk og stilrent
  3. Masser af funktioner
Hvis du leder efter den ideelle kombination af det funktionelle og dekorative gardin, så er Faber® plisségardiner et oplagt valg, der passer perfekt ind i de fleste typer af indretning, fra klassisk til moderne.

De mange valgmuligheder indenfor vævskvaliteter og farver kan give vidt forskellige udtryk. Perfekt til dig der vil fremhæve din personlige stil og til dig der ønsker et enkelt og stilrent udtryk der ikke forstyrrer.

Fælles for alle væv fra Faber® er den gennemgående kvalitetsfølelse, der holder i mange år frem.

Specielle former.

Vinduer i specielle størrelser eller udformninger kan i nogle tilfælde give udfordringer, når det kommer til valget af gardiner. Fabers skræddersyede plisségardiner kan monteres i de mest specielle typer vinduer såsom ovenlysvinduer, 3/5/6-kantede, buede vinduer og meget mere. 

Funktionelle valg til dine plisségardiner. 

Manuelle betjeninger

Det klassiske plisségardin med snoretræk fås også hos Faber® – med en lækker finish som afspejler produktets kvalitet. Ønsker du at snoren forbliver kort og ikke hænger ned, er SmartCord® en perfekt løsning. Her hæver du nemt gardinet ved at trække et antal gange i snoren som automatisk rulles op for hvert træk. Når gardinet skal rulles ned kan det udløses med én enkelt manøvre. Nemt og enkelt i en travl hverdag. Vil du helt slippe for snore kan du vælge LiteRise® hvor du nemt justerer gardinet ved hjælp af et beslag på gardinets underliste.

Ophæng lige til dit behov

Et klassisk plisségardin monteres i toppen af karmen, men ønsker du fuld fleksibilitet når det gælder lysstyring og privatliv, kan du vælge Up & Down funktionen, som også kan trækkes ned oppefra og dermed skærme af lige der hvor behovet er. Vil du have skruefri gardiner kan du vælge Stick’N’Click som monteres med tape direkte på vinduesglasset – også ideelt til f.eks. terrassedøre og kipvinduer hvor gardinet følger med når du åbner.

Automatiske plisségardiner

Har du vinduer du ikke kan nå eller ønsker du blot at give dig selv den lidt ekstra luksus i hverdagen? Vælger du plisségardiner med motor kan du styre gardinerne med fjernbetjening eller programmere dem til at hæve og sænke som det passer ind i dine behov og dit hjems døgnrytme.

Fuld fleksibilitet efter dine behov! Ønsker du flere behov dækket ved et enkelt gardin, kan du også vælge Fabers 2 i ét gardin. Her kan du sammensætte vævskvaliteter efter behov f.eks. mørklægning kombineret med transparent stof eller måske insektnet? Du kan også blot vælge to forskellige design af væv for nemt at kunne ændre stemningen i dit rum. Mulighederne er mange!

Ansvarligt fremstillede gardinvæv af havplast. Mød Sea-Tex®!

Sea-Tex® stofkvaliteterne fra Faber er fremstillet af 50% genanvendt plast opsamlet ved kystområder hvorefter det sorteres, smeltes, ekstruderes og spindes til garn. Herefter væves de til stof og genvendes på smukkeste vis som et nyt Faber gardin. Se udvalget af Sea-Tex® stofkvaliteter hos din Faber® forhandler.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du se og mærke kvaliteterne og få rådgivning til den mest optimale løsning.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Ønsker du en endnu mere isolerende effekt mod varme og kulde så overvej Duette® med to lag plisseret væv.