Rullegardiner
- en tidløs Faber klassiker.

Dine 3 grunde til at vælge rullegardiner

  1. Funktionelt og enkelt
  2. Tidløst og stramt design
  3. En langtidsholdbar løsning til alle rum
Faber rullegardiner er den ideelle løsning til din indretning, hvis du går efter et stramt og moderne udtryk i dit hjem. 

Vælg blandt en masse forskellige stofkvaliteter så du får præcis det udtryk i dit hjem du ønsker dig. Fra diskrete strukturer der oser af kvalitet til mættede farveflader og spændende mønstre. I Fabers brede kollektion er der valgmuligheder for enhver smag.

Et enkelt udtryk, med et væld af muligheder.

Uanset hvilket væv du vælger, er rullegardiner en langtidsholdbar løsning du kan have glæde af i mange år frem. Men rullegardiner kan meget mere end det. Ved valg af det rette væv kan de både afhjælpe dårlig akustik, sørge for temperatur- og lysregulering og du kan endda få elektriske rullegardiner for ekstra komfort i hverdagen.

Dine valg

Når du skal vælge rullegardiner til dit hjem skal du overveje:
  1. Frontprofil
  2. Betjening
  3. Vævets design – fra transparens til mørklægning.

Frontprofil

For at gøre dit rullegardin endnu mere enkelt i sit udtryk kan man vælge en kantet eller rund frontprofil, som skjuler rullen i toppen af gardinet. Her kan du vælge mellem flere farver så det bedst muligt matcher dit valgte væv.

Betjening

Rullegardiner er noget af det mest simple at betjene for alle i hjemmet. Du kan vælge det populære kædetræk eller klassisk nedtræk med snor, strop eller en liste for at fuldende udtrykket så det smelter ind i din indretning. Endelig kan du vælge en automatisk løsning med motor hvor rullegardinet selv ruller op og ned via fjernbetjening og/eller med forprogrammeret tidsstyring efter din døgnrytme.

Vævets design – fra transparens til mørklægning

Vågner du, når solen skinner ind ad vinduet om morgenen? Eller har du brug for at skærme for lyset, når du skal se tv?

Fabers rullegardiner med mørklægningseffekt fås både i mørke og lyse nuancer og i forskellige designs og mønstre. Så heller ikke her skal du gå på kompromis, men kan vælge præcis det design der afspejler din personlighed og gør, at du føler dig hjemme.
Ønsker du i stedet et rullegardin, hvor du får dagslyset ind og skærmer for indkig, samtidig med at du stadig kan fornemme, hvad der foregår udenfor? Så kan du overveje et Faber rullegardin i transparent eller semi-transparent stof, der lader lyset komme ind men samtidig giver dig lidt privatliv. 

Ansvarligt fremstillede gardinvæv af havplast. Mød Sea-Tex®!

Sea-Tex® stofkvaliteterne fra Faber er fremstillet af 50% genanvendt plast opsamlet ved kystområder hvorefter det sorteres, smeltes, ekstruderes og spindes til garn. Herefter væves de til stof og genvendes på smukkeste vis som et nyt Faber gardin. Se udvalget af Sea-Tex® stofkvaliteter hos din Faber® forhandler.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du se og mærke kvaliteterne og få rådgivning til den mest optimale løsning.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Ønsker du at kunne justere mængden af dagslys mere end et rullegardin tillader? Så overvej Multishade gardiner med baner af transparent og tæt væv.