Temperatur regulerende løsninger

Mindsk varmetabet med isolerende gardiner.

I de kolde vintermåneder hjælper gardiner med at holde på varmen, så du ikke fyrer for gråspurvene.

Op til halvdelen af den dyrt opvarmede luft i dit hjem kan forsvinde ud gennem vinduerne. Det gælder både, hvis du har vinduer af ældre dato, men det er også en udfordring med store glaspartier, som mange af os har indrettet os med. Især Duette® gardinet med sine isolerende luftlommer gør en stor forskel i forhold til temperatureregulering i dit hjem.

Et svalt hjem om sommeren.

I de varme sommermåneder kan det være direkte ubehageligt at opholde sig indendørs, hvis solens stråler har opvarmet dit hjem til for høj en temperatur.

Det er især en udfordring i huse med store vinduespartier. Husker du at rulle dine gardiner for, når solen bager, kan de hjælpe med at holde temperaturen nede.

Den mest effektive måde at holde solens varme ude er at blokere den allerede inden den kommer ind gennem vinduerne. Det gør du med udvendig afskærmning som en skyggegivende markise eller vores stilrene Outdoor Screens.

Få en bedre nattesøvn.

Især de varme sommernætter kan være en udfordring for nattesøvnen. Der er en stor forbedring at hente, hvis du kan holde temperaturen nede der hvor du og din familie sover. Hvis du vælger et isolerende gardin som f.eks. vores Duette® til dit soveværelse eller til børneværelset, vil du hurtigt mærke en forskel på kvaliteten af nattesøvnen. Husk at rulle det ned når solens er på sit højeste.

Er det svært at huske, hvornår solens stråler skal afskærmes, så få hælp til temperaturregulering med Fabers automatiske gardiner, der kan programmeres efter dine behov.

Automatisk temperatur-regulering.

Automatisk temperaturregulering.

Vælger du gardiner med motor kan du indstille dem i den tilhørende app til automatisk at åbne og lukke og arbejde aktivt med solens varme.

Hvis du programmerer dine gardiner til at lukke når mørket falder på i vinterhalvåret, vil gardinerne holde på varmen. Hvis du om sommeren programmerer gardinerne til at lukke for ved middagstid og først åbne igen lige inden familien kommer hjem vil du opleve at komme hjem til køligere og mere behageligt indeklima. Således opnår du en optimal temperaturregulering i dit hjem. Det er da smart!

Outdoor screens, Duette®, Lamelgardiner og Rullegardiner

kan hjælpe dig med temperaturreguleringen i dit hjem.

Outdoor Screens

Lamelgardin

Rullegardiner

Duette®

Nærmeste forhandler

Ønsker du at se vores store gardin udvalg, der kan opfylde dit behov, så kan du finde en Faber forhandler i hele landet – også i nærheden af dig.