Lyddæmpning med akustikvæv.

Store åbne rum og hårde overflader i et hjem kan give dårlig akustik.

Har du indtænkt lyddæmpning? Tidens minimalistiske boligtendenser vinder frem, hvilket giver færre detaljer, nips og krummelurer i hjemmene.

Jo færre ting vi omgiver os med, jo mere kan vi komme til at kæmpe med lydbølgerne, som derved kan bevæge sig uhindret rundt i rummet. Er lyddæmpning ikke tænkt ind i dit hjem fra start, kan du stadig gøre noget for at dæmpe lyden og få en behagelig rumklang.

Valget af vævskvalitet har indvirkning på akustikken.

Mange overvejer ikke gardiner som det første når de tænker lyddæmpning, men fremfor at tilføje flere elementer, er det oplagt at tænke akustikken ind når man vælger solafskærmning til hjemmet. Derved har du ét element der løser to udfordringer på samme tid.

Vælger du væv med struktur kan det opfange op til 55% af lyden i et rum. For at afhjælpe akustikken i dit hjem kan du fx vælge rullegardiner.

Dæmp lydbølgerne med væv.

Skal dine gardiner bidrage med bedre rumklang i dit hjem kan du vælge vævene Rhea og Vega til lamel- og rulgardiner, Groove til rullegardiner samt Amalfi som findes til både lamel- og plisségardiner.

Duette®, Plissé, Lamel- og Rullegardin fås med akustikvæv.

Duette®

Plisségardin

Lamelgardin

Rullegardin

Nærmeste forhandler

Ønsker du at se vores store gardin udvalg, der kan opfylde dit behov, så kan du finde en Faber forhandler i hele landet – også i nærheden af dig.