Nyd privatlivets fred

Nogle gange ønsker vi fred fra selv de bedste naboer.

Vi elsker at indrette os med store vinduespartier, som lukker en masse energigivende dagslys ind i vores hjem. Konsekvensen af dette bliver ofte et indgreb i privatlivets fred til daglig irritation. 

Men heldigvis giver mange af vores gardinløsninger dig privatlivet tilbage, uden at du skal undvære dagslyset eller din udsigt. Vælger du f.eks. et Top Down/ Button up Duette® gardin kan du placere gardinet lige der i vinduet, hvor du gerne vil afskærme for indkig og fortsat nyde din udsigt.

Skrå vinduer er ingen hindring.

Har dine vinduer en speciel facon er det stadig fuldt ud muligt at sikre privatliv. Både vores Duette, Plissé, lamelgardiner og som vist her persienner kan laves i skrå modeller, så alle vinduer kan afskærmes, når behovet for at være i fred opstår.

Styr lyset.

Har du opholdsstue eller kontor i stueplan ud til en sti eller en gade, kan det være enormt generende at få øjenkontakt med forbipasserende. Med lamelgardiner kan du vinkle de lodrette lameller, så du får dagslys ind, men så nysgerrige blikke ikke kan se dig.

Programmer dig til privatliv.

Ved at vælge en motoriseret gardinløsning, kan du programmere dine gardiner til at placere sig der, hvor du ønsker, når du ønsker det. Lav f.eks. en scene i din app der hedder morgenkaffe og vær sikker på gardinerne står præcis der hvor de skal for at du kan nyde den mængde morgensol du ønsker, men uden at du skal forholde dig til verden udenfor hjemmet, før du har fået din første kop kaffe. 

Duette, Plisségardiner, Multishade, Lamelgardiner og Persienner

Kan hjælpe dig med at sikre privatlivets fred samtidig med at du får dagslyset ind.

Duette®

Multishade

Lamelgardin

Persienner

Nærmeste forhandler

Ønsker du at se vores store gardin udvalg, der kan opfylde dit behov, så kan du finde en Faber forhandler i hele landet – også i nærheden af dig.