Pergola, en forlængelse af huset.

Perfekt til udendørs hygge.

Med en pergola øger du dit hjems kvadratmeter og skaber et permanent ekstra uderum, hvor du kan få plads til det lange spisebord, når hele familien samles, eller hvor du kan nyde dine hobbys i det fri.

Stellet på en pergola er permanent monteret, men du kan altid køre dugen helt eller delvist ind, så du kan få præcis den mængde sol, du ønsker på din terrasse alt efter dit behov i løbet af dagen.

Hvorfor vælge en Pergola?

Store arealer

Hvor en markise max kan dække op til 24 kvm alt efter modellen, kan du med en pergola dække op til hele 30 kvm. Det kan lade sig gøre, fordi pergolaen monteres med stabiliserende faste stolper for enden af dugen.

Dine valg

Du kan vælge mellem en række farver og modeller, så du kan få en pergola som passer bedst muligt til din husfacades stilart.

Betjening

Dugen i din Pergola er motoriseret, så du kan køre den frem og tilbage enten med ved at trykke på kontakten på din væg eller via fjernbetjening. Som tilvalg har du mulighed for at indstille højden på endestolperne, og dermed ændre hældningen på dugen og mængden af sollys, som kommer ind under pergolaen.

Nyd de lyse sommeraftener

Når duggen falder og sommeraftenen går på hæld kan du blive ude under din pergola i ly og læ.

Skab en hyggelig stemning på terrassen ved at vælge LED-lys til pergolaens tværbum, eller ved selv at supplere med lyskæder og lanterner. Hvis du også tilføjer udendørs puder, tæpper og plantekasser, får du hurtigt uderummet under din pergola gjort til familiens foretrukne stue hele sommerhalvåret.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du få rådgivning til at finde den bedste pergola til dit hjem og dine behov. Og selvfølgelig står din Faber forhandler for alt opmåling og montering, så du er garanteret et perfekt resultat og et uderum, du vil få glæde af i mange år.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Har du også brug for skygge og overdækning udendørs på terrassen så overvej en markise.