Duette® Fleksibelt til alle slags vinduer.

De 3 største fordele ved Duette®

1. Temperaturstyring
2. Fleksibilitet
3. Lysregulering

Duette gardiner er sat sammen af to plisserede lag og har en isolerende luftlomme i midten. Et Duette® gardin holder varmen om vinteren og beskytter desuden mod træk.

Tests udført af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland viser, at Duette® gardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46%, hvilket kan give en mærkbar besparelse på din varmeregning.

Om sommeren giver gardinerne mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således op til 78% af solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene svale og behagelige.

Dermed er Duette® gardiner den ideelle kombination, når du ønsker smukke gardiner med funktionelle fordele.

Perfekt pasform til ethvert vindue

Har du vinduer i atypiske former eller som åbner indad? Med Duette® fra Faber som er skræddersyet efter dine mål, kan gardinet udformes lige som det passer ind i dit hjem.

Og du kan vælge Duette® med motor som kan styres via fjernbetjening eller app – og skrue ekstra op for komforten derhjemme.

Dine valg

Når du skal vælge det rette Duette gardin, har du følgende valg du skal træffe:

Vævets transparens og design

Søger du gardiner til børneværelset som gerne må holdes mørkt eller du vil skærme for indkig fra naboer uden at miste dagslys? I Fabers brede kollektion af væv findes uden tvivl et design der vil passe til dit rum og dine behov.

Betjening

Til Duette® kan du vælge lige den betjening der passer dig bedst. Har du et vindue der sidder uden for rækkevidde, eller vil du gerne slippe for snore, der hænger ned? Vælg mellem: Motor, LiteRise, SmartCord, Snoretræk.

Ophæng

Hvis du har indadgående vinduer eller gardinet skal sidde på en dør kan Stick n Click eller Trufit Glide være en løsning for dig.

Vil du skærme for privatliv men bibeholde mest muligt dagslys, kan du vælge Up&Down-modellen som kan trækkes for både oppefra og nedefra uden at dække hele vinduet.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du se og mærke kvaliteterne og få rådgivning til den mest optimale løsning.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Er høje temperaturer en stor udfordring i dit hjem? Så overvej den endnu mere effektive varmeregulerende løsning, Outdoor Screens.