Lyskontrol. Luk lyset ind, når du ønsker det.

Solstråler løfter humøret og giver liv til dit hjem.

Men ofte medfører det skarpe sollys også ubehagelig blænding.

Hvis du f.eks. skal arbejde på en computerskærm eller se TV, kan solens stråler forstyrre ganske meget. Det er derfor essentielt for funktionaliteten af dit rum, at du har mulighed for at skabe lyskontrol – tage kontrol over sollyset og lukke den ønskede mængde dagslys ind.

Du behøver ikke undvære.

Flere af vores gardintyper giver dig mulighed for at afskærme solens stråler delvist, så du fortsat kan få dagslys ind i dit hjem, men uden at få solen i øjnene. Vælger du lamelgardiner kan du vinkle de lodrette baner af væv, så de lukker lige præcis den mængde lys ind, som du skal bruge. Også Multishade gardinet giver dig mulighed for at filtrere og mildne solens skarpe stråler ved at lade de vandrette baner af tæt og transparent væv overlappe hinanden mere eller mindre.

Sov bedre med mørklæggende gardiner.

Undersøgelser viser, at flere og flere danskere lider af søvnproblemer. Det er vigtigt for kvaliteten af din nattesøvn, at du kan få det mørkt i dit soveværelse. De mest effektive mørklægningsgardiner finder du i vores Duette og rullegardinskollektioner. Tilføjer du sidelister til gardinet, som lukker endnu mere af for lyset, opnår du et rigtig godt mørklæggende resultat.

Temperaturen har også betydning for en god nats søvn, læs mere om hvordan gardiner kan hjælpe dig med at temperaturregulere dit hjem her.

Multishade, Lamelgardiner, Rullegardiner og Outdoor Screens kan hjælpe dig med at filtrere solens stråler.

Multishade

Lamelgardin

Rullegardin

Outdoor Screens

Nærmeste forhandler

Ønsker du at se vores store gardin udvalg, der kan opfylde dit behov, så kan du finde en Faber forhandler i hele landet – også i nærheden af dig.