Outdoor Screens, for indeklima og udsigt.

Går i ét med husets facade.

Med Outdoor Screens får du stilren solafskærmning, som effektivt forhindrer solens skarpe lys og varme i at trænge ind i dit hjem. Sådan sikrer du et behageligt indeklima, hvilket kan være en stor udfordring især for dig med store vinduespartier mod syd eller vest.

Outdoor Screens fås i en række forskellige stelfarver, så de kan indgå så diskret som muligt på din husfacade.

Outdoor Screens

Den mest effektive afskærmning:

Outdoor Screens blokerer op til 90% af solens varme, og er således det mest effektive solafskærmningsprodukt i vores sortiment. Du vil fra den dag, de installeres opleve en markant lavere temperatur i dit hjem.

Den mest diskrete afskærmning:

Underlisten på vores Outdoor Screens følger med op i kassetten over vinduesrammen, så du kan bevare fuldt udsyn indefra uden noget, der blokerer dine vinduespartier. Til dig der ønsker et minimalistisk udtryk. 

Den nemmeste betjening:

Du betjener simpelt dine Outdoor Screens med den medfølgende fjernbetjening. Du kan både betjene dem én ad gangen og rulle dem alle op og ned på én gang. Det bliver ikke nemmere end et tryk på fjernbetjeningen. 

Nyd din udsigt i fred.

Outdoor Screens fås med væv i forskellige tætheder og farvenuancer alt efter hvor meget, du ønsker at blokere solens stråler og varme.

En af de helt store fordele ved Outdoor Screens er, at du bevarer din udsigt, selv når produktet er rullet ned foran vinduerne. Du kan fortsat kigge ud, men udefra ser dine vinduer sorte ud, så du får fuld privatliv.

Få hjælp til den mest optimale løsning!

Hos din Faber forhandler kan du se alle mulighederne for væv og stelfarve. Sammen finder I de Outdoor Screens der passer bedst til dine behov og dit hjem. Og selvfølgelig står din Faber forhandler for alt opmåling og montering.

Ønsker du inspiration og rådgivning?

Hvilke gardiner matcher dit hjem? I samarbejde med en gardinspecialist hjælper vi med at finde den rette løsning til dit hjem, enten ude hos vores forhandlere, eller hjemme hos dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

Andre løsninger?

Har du også brug for skygge og overdækning udendørs på terrassen så overvej en markise.