Markiser

Et luksus liv i skyggen

Lækre Faber® Markiser i høj kvalitet

Med Faber® markiser er mulighederne mange, men på ét punkt kan du kun vælge én ting: Høj kvalitet. Vi har simpelthen ikke andet!

Har du brug for nye markiser, der kan give behagelig skygge på terrassen? Med Faber® markiser får du kvalitet bygget på mange års erfaring. Vi leverer robuste og moderne markiser i flotte designs, der matcher din bolig og livsstil.

Find inspiration her på siden og besøg din lokale Faber® markiseforhandler.

En markise giver udsigt til skygge

Vi nyder sommeren og solen, når den endelig viser sig. Men det kan nu også være rart at kunne søge skygge ved frokosttid på terrassen eller skærme for aftenduggen eller lidt let støvregn, når vi sidder ude. Med en markise kan du nemt og fleksibelt styre, hvor meget sol du vil have på terrassen, når du skal spise eller slappe af.

Læs mere om de mange fordele og kombinationsmuligheder og vælg nye markiser i dag.

Markiser med styrke og stabilitet

Hos Faber® er vi bevidste om, at dine markiser skal kunne holde til lidt af hvert i det danske vejr. Derfor er styrke og stabilitet vigtige egenskaber, når vi designer og producerer markiser, så vi sikrer en lang levetid. Vælg markiser fra Faber® og få et produkt skræddersyet til dit hjem og dine behov. Vælg mellem stoffer i utallige farver og mønstre og stel i en eksklusiv pulverlakering. Og glæd dig samtidig over nanobehandlingen, der gør stoffet og stellet modstandsdygtigt over for smuds, regn, sol og vind.

Vedligehold af din markise

Når du køber markiser fra Faber®, er alle de mekaniske dele vedligeholdelsesfri. Ønsker du at forlænge levetiden, kan du dog vælge at lade de mekaniske og lakerede dele teste én gang årligt. Er stoffet blevet plettet, kan du vaske det med lunkent vand tilsat lidt flydende vaskemiddel og bagefter skylle det grundigt.

Er stoffet blevet vådt i regnen, så sørg for at rulle markisen ud, når det igen er tørvejr, så den kan tørre godt igennem og ikke risikerer skjolder eller mug.

Stort udvalg af farver

Du kan vælge mellem mere end 200 forskellige farver og mønstre på markisedugen. Alle Faber® markiser fås med Sunsilk duge, der er nanobehandlede, så de praktisk talt bliver vedligeholdelsesfrie. Sunsilk duge er effektivt beskyttet mod sol, vind, nedbør og smuds, så de holder sig nye og flotte i mange år fremover. 

Se vores flotte udvalg hos en af vores Markise forhandlere. 

Mere om Faber®

Faber har mere end 100 år på bagen og sætter god kvalitet højest i produktionen af markedets bedste kvalitetsmarkiser. Vi giver således 5 års garanti, når du køber markiser fra Faber®.

Alle vores markiser er naturligvis kvalitetssikret til det danske vejr og vores vindforhold. Dermed er du sikker på at få et produkt, der er robust og holder i årevis. Hvis det blæser meget, anbefaler vi, at du ikke ruller markisen ud – men det giver ofte sig selv, da de færreste ønsker at sidde udenfor i voldsomt blæsevejr.

Se det store udvalg af modeller og design hos en af vores mange markise-forhandlere. 

 

Klik her, og få besøg af en forhandler

Markiser - Bliv inspireret her!

Terrassemarkiser

MONACO markise -  en overflod af elegance!

MONACO er en markise, der byder på en lang række lækre finesser på designsiden. Det, der gør denne model så elegant, er bl.a., at dækprofilen har samme farve som kassetten og de smukke, afrundede dækkapper. Selve Markisen er naturligvis lakeret, så den bevarer sin flotte fremtoning i lang tid og beslaget understreger med fuld kraft, at designet af denne markise er blevet gennemtænkt hele vejen igennem. 

FIRENZE markise er en yderst smuk markise!

FIRENZE markisen fås i forskellige designs og looks, som skræddersyes efter behov. Markisen er en lukket kassettemarkise med lakeret stel, som sikrer en smuk fremtoning i mange år fremover. Der kan vælges med en nanolakering, som er en smudsafvisende finish, der letter vedligeholdelsen. Her er også muligt at kombinere og afstemme kassettens farver efter farven på endekappernes kant og dækkappeindsatsen og på den måde skabe dit helt personlige udtryk.

Eksklusivt ved FIRENZE markisen er, at du kan vælge rullegardin i forbom og drejelige halogenspots - når mørket falder på. 

SIENNA markise, unikt design!

SIENNA markisen er designet med en halvåben kassettemarkise og knækarme. Kassetten er forsynet med en afrundet dækplade, der giver indtryk af en markise med fuld kassette. Der er mulighed for at afstemme kassettens farver efter dækkapperne, og på den måde skabe din helt personlige stil. Markisen er lakeret for at give den flotte finish længst mulig levetid, og det hele afsluttes af en elegant frontprofil med kornicheslids.  

Finesserne ved SIENNA markisen er, de ovale knækarme i aluminium der sikre længst mulig levetid - også hvis du bor i nærheden af kysten. Derudover er dækpladen med indbyggede børster, som forhindrer fremmedlegemer i at blive trukket med ind i markisen. Forbommen forsynes med et rullegardin og lys.